Marcel's CityTrip Page !!! 


Barcelona April 2004:

Naar Barcelona zijn we gegaan omdat ik daar voor mijn werk moest zijn. We hadden samen vakantie dus zei ik, ik ga alleen als we met zijn twee-en kunnen gaan. Donderdag en vrijdag heb ik tot laat gewerkt. Zaterdag hebben we een rondje stad gedaan. Naast wat andere gebouwen (foto hieronder), Sagrada Familia (linkse foto), Parc Guell (foto hieronder) en Las Ramblas met de haven waren bezocht. Na een lange wandel dag en een goed diner, zijn we naar ons hotel terug gegaan. Op zondag zijn we terug gegaan naar Nederland. Hierbij gaf KLM ons een gratis Business class upgrade.

 

 

 

 

 


Rome April 2005:

Claudy en ik zijn met mijn ouders naar Rome gegaan. Mijn ouders hadden nog nooit gevlogen, ik had genoeg vliegpunten van de KLM dus gingen we met zijn 4-en. In Rome gingen we naar alle bekende dingen zoals Vaticaan, Colosseum, Trevy foteinen.
We verbleven in een klein hotel via weekendjeweg.nl. Het hotel heet San Giovanni onderdeel van de Holiday Inn Express keten. Het was dichtbij het centrum, 10 minuten met de bus. Ook stopte de trein vanaf het vleigveld op 10 minuten lopen van het hotel. Wij hadden ook kleren gekocht, die et volgend jaar pas in Nederland te krijgen waren.
Volgende keer gaan we alleen voor te shoppen. Hieronder wat plaatjes.

 

 

 

 


Paris April 2007:

Naar Parijs zijn we met zijn 2en geweest, eerst 2 dagen in Euro Disney, Euro Disney.com. Daarna 3 in Parijs zelf. Daar hebben we de meeste bekende dingen bezocht, makkelijk met de metro. Galarie LaFayette was een beetje een rommeltje voor ons, ondanks de grote bekendheid. Het hotel waar we verbleven was Hotel Pavillion de Paris, hadden we geboekt via weekendjeweg.nl.


Back...