Marcel's Fotografie Page !!! 

11 van mijn mooiste foto's uitgekozen door mezelf... Vraag toestemming (via email) als je de foto's ergens wilt gebruiken!!!


Foto nummer 1:

Deze foto was met toeval gemaakt. Mijn vrouw pakte de poes op en die keek naar d'r van wat doe je nu. Klik op de foto voor de vergroting (4MB)


Foto nummer 2:

Deze foto was gemaakt toen het net geregend had op de Rhododendron. Klik op de foto voor de vergroting (3MB)


Foto nummer 3:

Deze foto was op een wedstrijd gemaakt in Reusel. Klik op de foto voor de vergroting (4MB)


Foto nummer 4:

Deze foto was op de Zuid Afrika vakantie gemaakt. Klik op de foto voor de vergroting (2MB)


Foto nummer 5:

Deze foto was op de Zuid Afrika vakantie gemaakt toen we jonge olifanten konden voeren. Klik op de foto voor de vergroting (3MB)


Foto nummer 6:

Deze foto was op de Zuid Afrika vakantie gemaakt, kijk naar de bij bij de bloem. Klik op de foto voor de vergroting (4MB)


Foto nummer 7:

Deze foto was op de Zuid Afrika vakantie gemaakt toen wat aapjes met elkaar aan het spelen waren. Klik op de foto voor de vergroting (5MB)


Foto nummer 8:

Deze foto was op de Zuid Afrika vakantie gemaakt van wat neushoorns diein de modder aan het spelen waren. Klik op de foto voor de vergroting (4MB)


Foto nummer 9:

Deze foto was op de Zuid Afrika vakantie gemaakt, dit wilde zwijn ging een stukje rennen. Klik op de foto voor de vergroting (4MB)


Foto nummer 10:

Deze foto was op de Zuid Afrika vakantie gemaakt toen de giraf wat bladeren uit de bomen at. Klik op de foto voor de vergroting (3MB)


Foto nummer 11:

Deze foto was op de Zuid Afrika vakantie gemaakt toen de buffel net wat gras aanhet eten was. Klik op de foto voor de vergroting (3MB)


Back...