Onze Dieren, de Vollebregt Zoo


Op deze pagina staan onze huisdieren.


Spike:

Is onze Jack Russell. Ze is op 5 december 1997 geboren. Toen ik Claudy pas kende was ze erg agressief tegen mij. Nu is ze soms lief. Ze heeft ook al 3 keer baby's gehad. Ze is 17 mei 2011 dood gegaan.


Blub & Bluba:

Bluba en Blub zijn goud vissen. Blub is al een paar maanden nadat we ze gekocht hadden dood gegaan. Nu hebben we alleen Bluba nog.


Rebbel:

Is onze kat, onze huis tijger. Hij komt uit Borkel en Schaft, hij is 4 mei 2004 geboren.


Niekje:

Is Claudy's paard, officieel heet ie Unique. Hij is 27 maart 1995 geboren. Claud heeft hem al sinds ie 1 is. Ze rijd dessuur met hem, M1 klasse. Hij maakt deel uit van de KWPN Tuig paarden soort.


Vogels:

In ons huis hebben we ook 2 vogels, parkieten. Ze maken nogaal wat rommel met hun veren en zaden. Soms maken ze ook veel lawaai, maar met een doek over de kooi zijn ze wel stil.


Joep:

Is ons eerste konijn, hij ging in 2004 dood. We weten niet wanneer ie geboren was.


Bodhi:

Is onze tweede hond. Ze is een officieel geregistreerde stamboek hond, een Franse bulldog. Ze is op 28 maart 2002 geboren. Na 3 jaar bij een fokker, kon ze geen kindjes krijgen, daarom hebben wij haar gekregen. Het is een lieve hond, maar soms knort ze en laat ze behoorlijk stinkende scheten.


Snowy:

Is een konijn, die we buiten in een ren houden. Hij is al wat ouder, we hebben hem van mensen die hem niet meer wilden verzorgen.


Buiten hebben we in de vijver. We hebben al 2 seizoenen jonge vissen gehad.


Binky:

Is een poes, geboren rond 16 augustus 2007, we hebben er van de boerderij waar het paard staat. Tussen Rebbel en Binky gaat het best goed.

`

Cayli:

Is het nieuwe paard, officieel Caylivia L, geboren op 13 April 2007


Diamond:

Is het nieuwe paard, officieel Shining Aprils Doc, geboren op 16 Juni 2010. Het jonge paard op de foto met haar moeder.


Wuppie:

Is een hond, kruising tussen Jack Russel en Chihuahua, geboren 10 maart 2011. Tussen Wuppie, Rebbel, Bodhi en Binky gaat het best goed.


Back...